Boekpresentatie

Op 1 juli was de boekpresentatie van Tulpenliefde in boekhandel H. de Vries in Haarlem. Na een inleiding van boekhandelaar Daan van der Valk was het woord aan senior uitgever Tanja Hendriks van Ambo Anthos. Na een uitleg van mijzelf over het boek en waarom ik het boek aan mijn man Lars heb opgedragen, kwam het moment om het eerste exemplaar aan mijn vriendin en collega Simone van der Vlugt aan te bieden. Want het boek gaat over vrouwen met een passie voor hun werk, en over vriendschap. Simone hield daarna nog een lieve toespraak en toen was het tijd voor feest en het signeren van boeken!

 

Ik ga verder geen uitgebreid verslag doen, dat hebben Shyama (Shyama in Boekenland) en Judith (Biepmiepje) al voor mij gedaan, superleuk om te lezen, hartelijk bedankt dames!

 

Dank aan iedereen die erbij was, het was een onvergetelijke middag.

 

 

Gezellig dat er zo veel collega schrijfsters waren! Van links naar rechts: Inge van der Krabben, Karin Belt, Femke Roobol, Simone van der Vlugt en Brenda Meuleman.

 

Meer lezen over de historische achtergrond van Tulpenliefde? Klik dan hier.

 

Hieronder een kleine foto impressie van de boekpresentatie. Achter deze vierkantjes, die soms maar een stukje van het beeld laten zien, zitten de "echte" foto's verstopt. Klik op de foto van je keuze om deze in hoge resolutie te zien.

 

Reageren

Terug naar de blogpagina

 

 

Reageren

Terug naar de blogpagina